Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Θετική Ενέργεια" του Ευτύχη Μπλέτσα


  Τον Ευτύχη Μπλέτσα λογικά θα τον γνωρίζετε από την "Κουζίνα της μαμάς"  ή από τα "Μουσικομαγειρέματα". Το παιδί που είναι μέσα στη θετική ενέργεια, γελά, τραγουδά και μαγειρεύει! Εδώ θα γίνει λόγος για τον συγγραφέα Ευτύχη που ανάμεσα στα διάφορα βιβλία του υπάρχει και η "Θετική Ενέργεια"


   Η "Θετική Ενέργεια" είναι ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα και μάλιστα σχεδόν σε μια μέρα γιατί κυριολεκτικά δε μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Πρόκειται για ένα βιβλίο που με πολύ απλό τρόπο σου μαθαίνει τα μυστικά της θετικής ενέργειας. Γιατί η θετική ενέργεια δε βρίσκεται σε αφηρημένες ιδέες και προτάσεις αλλα σε πολύ απτούς και πρακτικούς τρόπους ζωής.
  
 Κατά τη γνώμη μου το βιβλίο είναι άρτια δομημένο και παρουσιάζει αναλυτικά τους τομέις της ζωής μας που μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Με μια ολοκληρωμένη εισαγωγή μαθαίνεις μέσα από τα τρία βασικά ερωτήματα "τί, γιατί και πώς" τί είναι ενέργεια και ποια είναι τα οφέλη της. Στη συνέχεια ακολουθούν κεφάλαια με τους παράγοντες που επηρεάζουν την ενέργειά μας: διατροφή-χώνεψη, κίνηση, ξεκούραση, περιβάλλον, οργάνωση, διάθεση. Προσωπικά θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του βιβλίου το ότι σου δίνει με πολύ απλό τρόπο να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σώμα σου και να συνειδητοποιήσεις ποια πράγματα πρέπει να κάνεις για να το βοηθήσεις.


   Σας προτείνω ανεπιφύλακατα να διαβάσετε τη "Θετική Ενέργεια" γιατί θα κερδίσετε γνώσεις, θα αλλάξετε τρόπο ζωής και κυρίως γιατί θα το απολαύσετε! Είναι αξιοσημείτο το πόσο προσεγγίζει από όλες τις πλευρές το θέμα της ενέργειας χωρίς να αφήνει τίποτα αφηρημένο, καθώς και πόσα κίνητρα δινει για να πάρουμε στα σοβαρά την ενέργεια, την υγέια και εν τέλει τη ζωη μας!
Διάβασέ το και, όπως λέει κι ο Ευτύχης, θα εθιστείς στη θετική ενέργεια!



Μπορείτε να αγοράσετε τη "Θετική Ενέργεια" σε e-book ή και σε έντυπη μορφή εδω: http://bletsas.gr/positive-energy-ebook/ ,

Άλλα βιβλία του Ευτύχη: http://bletsas.gr/books/ ,

και γενικότερα για άρθρα, βίντεο και νέα του Ευτύχη ψαξτε εδώ: http://bletsas.gr/



Καλή ανάγνωση!
                                                             Ε.                                                            


3 σχόλια:

Steve Hoffman είπε...

Γεια σας, κυρίες και κύριοι
Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap
(novicapserviceprovider@gmail.com)
Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτη επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, factoring τιμολογίων και επιλογές προθεσμιακών δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Το online δανεισμό της NoviCap προσφέρει δάνεια για την αυτοκινητοβιομηχανία, την εγχώρια βελτίωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, με χαμηλά επιτόκια για όσους έχουν επείγουσα ανάγκη οικονομικής βοήθειας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας σε πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

ΤΥΠΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
Το NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου, όπως:
• Γραμμή επιχειρηματικής πίστης
• Δάνειο SBA
• Βραχυπρόθεσμο δάνειο
• Προώθηση μετρητών στο εμπόριο
• Επιχειρηματικό δάνειο
•Προσωπικό δάνειο
• Χρηματοδότηση εξοπλισμού
• Εμπορική υποθήκη
• Χρηματοδότηση Εισπρακτέων Λογαριασμών
• Δανείου εκκίνησης
• Δάνειο απόκτησης επιχειρήσεων

Εάν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, το NoviCap είναι το μέρος που πρέπει να πάτε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
√Μπορείτε να δανειστείτε από € 2.000 έως € 50 εκατομμύρια
√Πάρτε πληρωμή σε 48 ώρες
√ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
√Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ, απλά μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ταχυδρομείου.
Email: novicapserviceprovider@gmail.com

MILAN SOPHIE είπε...

Γεια σε όλους,

Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)

Veronica είπε...

Χαιρετισμούς σε όλους Αναζητάτε μια επείγουσα προσφορά δανείου; αν ναι, επικοινωνήστε με αυτήν την καλή εταιρεία ιδιωτικού δανείου από την οποία πήρα το δάνειό μου, θα συμβουλεύσω όλους τους αιτούντες δάνειο να επικοινωνήσουν με αυτήν την εταιρεία, μέσω email: mobilfunding1999@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...